Tinkas juleeventyr online

Af: Michael, uofficiel fanside

Hvis du gik glip af et afsnit af Tinkas juleeventyr eller blot kunne tænke dig at se Tinkas juleeventyr – så du selv kan bestemme hvor og hvornår du ønsker at se Tinkas juleeventyr på nettet, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Det er nemlig ret smart, at man har mulighed for at se Tinkas juleeventyr, så man helt selv kan bestemme sendetidspunktet.Du har nemlig mulighed for at se Tinkas juleeventyr online på nettet inde på TV2 Plays hjemmeside – Play.tv2.dk – fra 1. december 2017 og hvem ved, måske er der snigpremiere!

I “Tinkas Juleeventyr” som du kan nyde online, følger vi nissepigen Tinka (Josephine Højbjerg). Sammen med de andre nisser skal hun 1. december op til nissekongen (Lars Knutzon) og have overrakt selveste nisseamuletten – som markere, at hun nu er en rigtig nisse…

Noget går dog galt – Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr. og så starter den vilde nissejagt, hvor Tinka kommer over i menneskeverdenen.

Somsagt har DU har nemlig mulighed for at se Tinkas juleeventyr online på nettet inde på TV2 Plays hjemmeside – Play.tv2.dk – fra 1. december 2017.

Følg med i TV 2s nye julekalender Tinkas Juleeventyr online allerede fra om eftermiddagen d. 1. december på TV 2 PLAY.

På TV 2 PLAY vil der være snigpremiere på alle 24 afsnit af “Tinkas juleeventyr” online (det 1. afsnit kommer på ca kl. 15 d. 01.12.17)
Det vil sige, at du vil kunne se Afsnit 2 allerede om aftenen d. 01.12.17..

Dermed kan du f.eks. allerede sætte afsnit 2 af “Tinkas juleeventyr” på i ulvetimerne d. 02.12.17.

Julekalenderen kan selvfølgeligt også ses på almindeligvis på TV 2 kl. 20 hver aften fra d. 1. –  24.12.

NB! Grundet håndbold VM for kvinder fra d. 01. – 17.12.17 kan det i yderste konsekvens forekomme, at starttidspunktet for “Tinkas juleeventyr” bliver flyttet. Dette prøves dog så vidt som muligt at undgås.
Hvis du har TV 2 PLAY vil dette dog ikke have nogen indflydelse, da afsnittet her vil blive lagt i deres arkiv.

Rigtig god fornøjelse.

Se sendetider for Tinkas juleeventyr her

Se hvornår Tinkas juleeventyr bliver genudsendt her