Neel Rønholt – Tinkas plejemor Nille i Tinkas juleeventyr

Af: Michael, uofficiel fanside

Neel Rønholt spiller rollen som Tinkas plejemor Nille i “Tinkas juleeventyr”, TV 2s julekalender 2017. Her har du mulighed for at læse mere om Neel Rønholt.

Rønholt er student fra Ordrup Gymnasium og er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2011. -“Jeg søgte ind på teaterskolen tre gange, inden jeg kom ind, og det var lidt af en udfordring at blive ved med at tro på mig selv. For mig er udfordringer en god ting, fordi de er med til at udvikle og rykke mig i livet, så forhåbentlig er der mange flere af den gode slags i vente.” har Neel tidligere udtalt til Fitliving.

Neel Rønholt debuterede som gymnasiepigen Tanja i “Anja og Viktor” fra 2001, der var en kæmpe biografsucces – og sidenhen har Neel Rønholt medvirket i mange forskellige film og tv-serier. De fleste kender Neel Rønholt i rollen som Amalie i de nye “Min søsters børn” film (“Min søsters børn”, “Min søsters børn i sneen”, “Min søsters børn i Ægypten”) som Neel Rønholt indspillede i perioden 2001-2004. Derudover medvirkede Neel som storesøster Stine i “Krummerne – Så er det jul igen”.

I den populære Tv-serie på TV 2 “Badehotellet” spillede Neel Rønholt rollen som Sibyle Weise.

Sammen med skuespiller-veninderne Laura Christensen og Julie Ølgaard dannede hun i 2005 desuden teatergruppen N.I.P.S. (Nye Impulser På Scenen), der skulle få flere unge til at tage i teater i stedet for biograf.

Neel Rønholt er endvidere tilknyttet lydbogsforlaget Momo – Skuespillernes Lydbogsværksted, hvor hun har indlæst flere lydbøger.

Neel Rønholt kæreste
Neel Rønholt er kæreste med skuespilleren Jens Sætter-Lassen (kendt fra bl.a. Tv-serien ‘1864’) Neel Rønholt og Jens Frederik Sætter-Lassen blev kærester for fem år siden, da de gik på samme hold på Statens Skuespillerskole, men lærte hinanden at kende, da de gik på samme gymnasium. De blev begge uddannet skuespillere i 2011.

I juni 2014 blev Neel Rønholt og Jens Sætter-lassen forældre. Neel Rønholt fødte en lille pige og kan dermed kalde sig mor. I et interview med “Alt for Damerne” udtaler Neel Rønholt: “- Mine forældre er store forbilleder, når det kommer til parforhold og evnen til at skabe en god familie. Jo ældre jeg bliver, jo mere respekt får jeg for det. Nu ved jeg jo, hvor meget det kræver at holde et forhold i gang. De har virkelig haft et overskud, som jeg håber, at jeg kan give videre, når jeg engang skal stifte familie”.

Billeder af Neel Rønholt: