Josephine Chavarria Højbjerg – Om Tinka

Af: Michael, uofficiel fanside

Josephine Chavarria Højbjerg spiller hovedrollen som nissen Tinka i TV 2s familiejulekalender 2017 – Tinkas juleeventyr – her har du mulighed for at læse mere om den unge og talentfulde Josephine Højbjerg og hendes rolle i Tinkas juleeventyr.

Trods sin unge alder – Josephine Chavarria Højbjerg er født d. 14. januar 2003 og er dermed 14 år gammel -, så har Josephine Højbjerg allerede en del skuespiller-erfaring, så Tinkas Juleeventyr er langt fra hendes første rolle.

Allerede da Josephine Højbjerg var 8 år gammel startede hun sin skuespiller-karriere og blev kendt af mange i rollen som Pil i Tv-serien “Pendlerkids”, hvor hun medvirkede i alle tre sæsoner.
Josephine-Chavarria-Højbjerg_Tinkas_juleeventyrSiden “Pendlerkids” har Josephine Højbjerg haft flere roller, bl.a. i DR-serien “Broen III” hvor hun spiller Karen. Hun havde også hovedrollen i Julie i DR ultra julekalenderen Bubber’s Juleshow 2015 og hovedrollen som Sara i flere sæsoner af DR Ultra-tv-serien “Klassen”.

I 2016 spillede Josephine Højbjerg sammen med Mette Horn i fire oplysningsfilm for Dansk Center for Undervisningsmiljø: Når børn er på nettet!. I december 2016 spillede hun Emma i en SEAS-NVE-kampagne: “brug energien fornuftigt”.

Josephine Chavarria Højbjerg har rødder i Costa Rica og hendes fulde navn er Josephine Chavarria Højbjerg og så er hun bosat på Bornholm i Rønne.

Vi er ikke klar over om Josephine Højbjerg har en kæreste.

– “Jeg var ikke sikker på, om jeg ville til casting på Tinkas juleeventyr, for når man optager en julekalender, er det lang tid at være væk fra skolen. Men jeg blev virkelig glad, da jeg fil rollen som Tinka. Hun er en stærk og modig pige“, fortæller Josephine Højbjerg til Billed-Bladet.

-“Det er meget specielt at lave julekalender, for man ender nærmest med at blive en slags familie, fordi man er så tæt på hinanden – så koncentreret. Og det var meget svært at sige farvel, da vi stoppede” sagde Josephine Højbjerg da BT talte med hende bagefter.

billeder af Josephine Højbjerg:

josephine_chavarria_højbjerg_tinka_julekalender_2017
Foto: Jørn Ungstrup / Detrigtigefaaborg.dk
josephine_chavarria_højbjerg_tinkas_juleeventyr
Foto: Torsten Cilleborg / www.fyens.dk

Du kan læse mere om de forskellige medvirkende skuespillere i Tinkas juleeventyr her.

Se Tinkas juleeventyr online på nettet

Se sendetider for Tinkas juleeventyr her

Se hvornår Tinkas juleeventyr bliver genudsendt her