Hadi Ka-Koush – Om Skir fra Tinkas Juleeventyr

Af: Michael, uofficiel fanside

Hadi Ka-Koush spiller rollen som nissen Skir i Tinkas Juleeventyr, TV 2s eventyrlige julekalender 2017. Her har du mulighed for at læse mere om Hadi Ka-Koush.

Hadi Ka-Koush er født 7. juli 1983 og har en palæstinensisk far og en egyptisk mor. Hadi voksede op i Ægypten og kom med familien til Danmark i 1989, fordi hans far blev nødt til at flygte. Fra en lille by mellem Fredericia og Vejle flyttede Hadi Ka-Koush i 2006 til København for at begynde på skuespilleruddannelsen på Statens Teaterskole, som han afsluttede i foråret 2010.

Hadi Ka-Koush havde dog allerede gjort sin stemme landskendt som dukkefiguren Hassan i voksen-julekalenderen “Yallahrup Færgeby”. Derudover har han medvirket i flere musicals og som den ene halvdel af rapgruppen Lagix. På Aalborg Teater medvirker han i “Nordkraft”, der produceres med og spiller på Teater Nordkraft.

I 2016 kom han frem som den ene halvdel i Adam & Noah, de to karakterer har medvirket mange steder, men er bedst kendt fra Youtube hvor de fik stor succes. Derudover har Hadi Ka-Koush blandt andet haft roller i filmene “Undercover” og “Lev Stærkt” samt TV-serierne “Broen” og Rita”.

Billede af Hadi Ka-Koush:

hadi_ka-koush