Frida Brygmann – Om “Tinka” sangerinden

Af: Michael, uofficiel fanside

Frida Brygmann synger årets titelsang “Tinka” til “Tinkas Juleeventyr”, TV 2s familiejulekalender 2017. Her har du mulighed for at læse mere om Frida Brygmann og lidt om de produktioner hun har medvirket i.

Frida Brygmann er født i 1991 og er datter af den skuespilleren Martin Brygmann, der er kendt for bl.a. “Jesus og Josefine” og “Jul i Valhal”, hvor han spiller rollen som Loke.  Frida Brygmanns mor er den prisbelønnet danske dramatiker – Line Knutzon, der bl.a. har skrevet Snart kommer tidenFørst bli’r man jo fødtGuitaristerne og serien om Måvens og Peder. I øvrigt er Frida Brygmanns morfar med i dette års julekalender – Lars Knutzon, der i årets julekalender spiller rollen som Kong Gobbe.

Det er ikke første gang at Frida Brygmann har medvirket på en julekalender-sang. Du har bl.a. hørt Frida synge “Julemanden” fra “Jesus og Josefine” og “I morgen og i dag” fra julekalenderen “Jul i Valhal” – Derudover har Frida Brygmann også medvirket på en lang række andre musikproduktioner bl.a. “Far til Fire”, “Cirkeline” og “Mini MGP”.

I 2014 debuterede Frida Brygmann på scenen – Det skete i teateropsætningen af “Gasolin” på Aveny-T.. Til B.T sagde Frida Brygmann i den forbindelse: – “Jeg var vildt nervøs, da jeg kom ind på teatret. Der gik meget lang tid fra min første prøve, til jeg fik tilbudt rollen. Der var et par måneder, hvor jeg næsten ikke lavede andet end at fejre det, da jeg fik den”, siger Frida.

Du har mulighed for at lytte til Frida Brygmann og hendes duet med Burhan G lige her

Du har mulighed for at finde sangteksten til “Tinka” lige her