Christian Tafdrup – Tinkas juleeventyr

Af: Michael, uofficiel fanside

Christian Tafdrup spiller rollen i “Tinkas juleeventyr”, TV 2s julekalender 2017 – Her har du mulighed for at læse lidt mere om Christian Tafdrup og hans rolle i “Tinkas juleeventyr”.

Christian Tafdrup er født d. 8. april 1978 i København – og er dermed 39 år gammel. Han er uddannet på Statens Teaterskole i 20013. Christian er opvokset på Østerbro i København. Du husker ham måske i hovedrollen som Nick i “Smukke dreng”, eller som Lars i “Den store dag” som også er en større rolle.

Derudover har Christian haft en fremtrædende rolle i TV 2s succes-serie “Lærkevej”, hvor han spiller kokken Sune, der flytter fra København til Lærkevej med sine to søskende og i “Borgen” spillede han rollen som den nye chef/programredaktør Alexander Hjort på Tv1.

Vidste du at digteren Pia Tafdrup er Christians fars kusine, altså Christian Tafdrups grandkusine.

Christian Tafdrup og Birgitte Hjort-Sørensen var kærester
Christian Tafdrup blev jo i “Borgen” chef for den ambitiøse journalist Katrine som spilles af den smukke skuespillerinde Birgitte Hjort-Sørensen.

I virklighedens verden der scorede chefen den ansatte, eller også var det omvendt. Birgitte Hjort-Sørensen og Christian Tafdrup blev i hvertfald kærester under optagelserne til “Borgen”, men de er ikke længere et par.