Albert Rosin Harson – Om Lasse

Af: Michael, uofficiel fanside

Albert Rosin Harson spiller rollen som balledemageren Lasse i TV 2s familiejulekalender 2017, Tinkas juleeventyr. Her har du mulighed for at læse mere om Albert Rosin Harson og hans rolle som Lasse.

Albert Rosin Harson er født d. 29.maj 2002 og er dermed 15 år gammel, han bor på Christianshavn og har en søster. Trods sin unge alder har Albert Rosin Harson allerede en del skuespiller-erfaring, men med Tinkas juleeventyr har han endelig kunne vise sit sande talent.

Albert Rosin Harson debuterede som Runes ven, Anton i “Krummerne – alt på spil” som blev set af mere end 220.000 i biografen tilbage i 2014 og året efter spillede Albert Rosin Harson rollen som Rune i “Panisk Påske”, Panisk Påske er en tv-serie instrueret og skrevet af Nikolaj Peyk. Den blev sendt på DR Ultra første gang 2. april 2015.

albert_rosin_harson_tinkas_juleeventyr

Albert Rosin Harson er selv vokset fra at sidde klistret til skærmen, når julekalendrene på TV 2 hvert år afspilles hver aften klokken 20. I år bliver en undtagelse. – “Jeg må nok indrømme, at jeg kommer til at se julekalender i år. Selvfølgelig, skal man se sig selv”, siger han.

Vi er ikke klar over om Albert Rosin Harson har en kæreste.

– “Lasse kan godt lide at have en hård facade, men indeni er han god nok. Jeg er ikke selv nogen ballademager, så der har jeg ikke så mange ligheder med Lasse, men jeg kan godt lide min lillesøster, som Lasse også kan, og så er jeg selv fra storbyen”, fortæller Albert Rosin Harson, der spiller rollen som Lasse, til Juleweb.dk

“Lige siden jeg var lille, har jeg drømt om, at medvirke i en julekalender. Så nu kan jeg sætte flueben ud for det” smiler den ambtiøse Albert Rosin Harson til B.T.

Billeder af Albert Rosin Harson:

albert_rosin_harson_lasse_tinkas_juleeventyr_2017
Foto: Jørn Ungstrup / Detrigtigefaaborg.dk

Du kan læse mere om de forskellige medvirkende skuespillere i Tinkas juleeventyr her.

Se Tinkas juleeventyr online på nettet

Se sendetider for Tinkas juleeventyr her

Se hvornår Tinkas juleeventyr bliver genudsendt her